Heimwee? Bezoek het museum online!

Gesloten of niet, NAVIGO-museum blijft open voor alle geïnteresseerd publiek! Klik jezelf een gepersonaliseerd museumbezoek door onze virtuele gebouwen, of laat je leiden. Onderweg vertellen we diverse verhalen bij opmerkelijke objecten en bijzondere scènes.

Beleven buiten de museummuren!

La pêche aux crevettes à cheval est un artisanat traditionnel en étroit lien avec la nature.

L'auberge hyper sympa du musée ! Le café reste ouvert pendant les travaux.

Het Erepark der op zee gebleven vissers is een belangrijk onderdeel van de museumsite. Zoals de naam doet vermoeden, brengt het een hulde aan de Vlaamse vissers die in zee zijn achtergebleven.

Potvis Valentijn

Het is nog een paar jaar wachten tot het skelet van potvis Valentijn zijn finale rustplaats krijgt in het museum. Maar ondertussen brengt Penelope Deltour de walvis tot leven op de grote raampartijen bij het binnenplein van NAVIGO-museum.