Op 2 augustus lanceren gemeente Koksijde en Standaard Uitgeverij samen een Jommekesalbum waarin zowel potvis Valentijn, als het nieuwe NAVIGO Visserijmuseum een centrale rol spelen.

Wist je dat Jef Nys, de geestelijke vader van Jommeke een groot deel van zijn jeugd in Koksijde doorbracht? Alle elementen eigen aan de strips van Jommeke en zijn vrienden, zijn met andere woorden aanwezig in dit unieke, gepersonaliseerd album, dat zonder twijfel voor uren leesplezier zal zorgen, voor jong én oud. 

Jommekesalbum Potvis Valentijn
Beeld: © Standaard Uitgeverij Strips | www.standaarduitgeverij.be

Keuze uit een strip met Koksijde dossier en een Luxe-Editie

Naast het klassieke album, dat deel uitmaakt van de reeks en vanaf 2 augustus verkrijgbaar is bij verschillende verdelers, kan je exclusief bij onze diensten een Potvis Valentijn strip kopen met 8 extra pagina's over Koksijde. Deze speciale strip zal ook in het Frans verkrijgbaar zijn.

In beperkte oplage is er ook een Luxe-Editie te koop. De Luxe-Editie is gekartonneerd en heeft een linnen afwerking. Het album bevat het verhaal, 8 extra pagina's over Koksijde en unieke schetsen. 

Prijzen: 

Strip Potvis Valentijn met Koksijde dossier NL/FR: € 7,99 

Luxe-Editie Potvis Valentijn met Koksijde dossier NL: € 75,00 

Te koop vanaf 2 augustus in: 

  • NAVIGO Visserijmuseum (op de Visserijfolkloreavond van 2 augustus en vanaf 7 september in het museum) 
  • Abdijmuseum Ten Duinen
  • Toerismekantoren Koksijde-Bad en Oostduinkerke
  • Huisje Nys-Vermoote/Jommekeshuis

Wil je zeker zijn van je exemplaar?  Reserveer je Koksijde-strip of Luxe-Editie online!

Tijdelijk aanbod!

Koop online vanaf 1 juni t.e.m. 31 juli en haal je strip(s) op vanaf 2 augustus t.e.m. 6 september in Abdijmuseum Ten Duinen (Check vooraf de openingsuren

De strip of Luxe-Editie wordt niet verzonden. 

Reserveer je strip Potvis Valentijn (keuze Nederlandstalig of Franstalig)

Reserveer je Luxe-Editie Potvis Valentijn (enkel Nederlandstalig) 

“In de strips van Jommeke spelen we graag in op actuele thema’s, iets wat zich vertaalt in spannende avonturen”, duidt Kris Hoflack, CEO van Standaard Uitgeverij. “Dit album dat zich afspeelt in Koksijde, specifiek rond de heropening van het NAVIGO Visserijmuseum, is daar een prachtig voorbeeld van. .”

Kris Hoflack, CEO van Standaard Uitgeverij

Jommeke in Koksijde

Video