Zilt feest zaterdag 27 oktober!

NAVIGO-museum viert feest met de Oostduinkerkse vissers! ’s Morgens vroeg gaan we met de huifkar naar het strand om te vissen met de garnaalvissers te paard. Op het museumplein worden de garnalen gekookt én geproefd. Breng je picknick mee en vul die aan met heerlijke vishapjes, klaargemaakt door de strandvissers van Koksijde-Oostduinkerke. Geniet in de namiddag van feestelijke animatie en fijne workshops in en rond het museum. Ambiance verzekerd!

Hoe verloopt deze zee(r) feestelijke dag?

9.00 uur: Afspraak aan het museum
10.00 tot 11.00 uur: paardenvissers vissen t.h.v. het Astridplein in Oostduinkerke
12.00: demonstratie en proeverij garnaal koken op het museumplein
11.30-13.30 uur: Kom lunchen in het museum. Vul je eigen picknick aan met lekkere hapjes van onze vissers!
Van 12.00 tot 17.00 uur: animatie in het museum en op het museumplein
Van 13.30 tot 17.00 uur: diverse workshops in en rond het museum

Praktisch:

Laag water om 10.00 uur
Vergeet zeker je laarzen niet!
Breng je picknick mee en vul die aan met lekkere hapjes van onze vissers!

Formule ‘Laag Tij’:

in de voormiddag met de huifkar naar het strand, gaan vissen met de garnaalvissers te paard + onbeperkt toegang tot het feestelijke programma in en rond het museum:

• € 15 | € 10 voor kinderen van 5 tot 18 jaar oud
  • € 8 voor Koksijdenaars en houders van een K-pas, gratis voor kinderen jonger dan 5 jaar

!! Reserveer tijdig je plaatsje in de huifkar naar het strand via onthaal@navigomuseum.be of 058 51 24 68.

Formule ‘Hoog Tij’:

Onbeperkt toegang tot het feestelijke programma in en rond het museum

• gewone toegangsprijzen! Gratis voor Koksijdenaars en houders van een K-pas.