Word jij onze nieuwe workshopbegeleider?

NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum heeft heel wat workshops voor schoolgroepen in haar aanbod. Het museumteam is op zoek naar geïnteresseerden om deze workshops te begeleiden. Het gaat over de pakketten ‘raak niet in de knoop’, ‘duik mee onder de waterlijn’, ‘netten breien’ en ‘de vis, visser en visserij’.

Wie kan begeleider worden?

•         Je kunt je af en toe vrijmaken tijdens de schooluren?

•         Je hebt een hart voor kinderen?

•         Het thema ‘visserij’ inspireert je?

•         Wil je een schoolgroep boeien met een vleugje kennis over dit thema?

Dan ben jij de persoon om ons workshopteam te versterken! Jouw inzet en talenten worden bij het NAVIGO-museum zeker gewaardeerd!

Hoe word je begeleider?

Interesse? Kom dan naar de infosessie op dinsdag 14 januari om 18.30 uur in het museum. Die avond geven we alle praktische info over het opleidingstraject en kun je kennis maken met de verschillende workshops.

Ben je overtuigd? Dan volgt een opleidingstraject van 5 avonden: 1 sessie over het museumverhaal in het algemeen gevolgd door 4 avonden waarbij telkens 1 workshop wordt uitgediept. Het traject sluit af met een stage- en testworkshop voor een echte groep. Wij voorzien deskundige uitleg, een uitgebreid infopakket, ruimte om te oefenen en uiteraard kwalitatieve begeleiding.

Schrijf je graag in voor de infosessie op dinsdag 14 januari om 18.30 uur in het NAVIGO-museum, en licht ook graag kort je interesse toe. Dat kan via yanaika.mercier@koksijde.be. Ook met bijkomende vragen kan je bij Yanaika terecht.