Neem een duik!

Benieuwd wat er in het NAVIGO-museum valt te beleven? We nemen je mee voor een korte virtuele rondleiding!

foto inkom museum

Er beweegt wat in het museum!

Wil jij je verjaardag spetterend vieren in het NAVIGO-museum? Ben jij tussen de 5 en de 10 jaar oud? Nodig je vriendjes uit op een woensdagnamiddag voor een spannend vissersspel!

tijdens de schoolvakanties: gratis thematische rondleidingen voor de individuele bezoeker op vrijdag om 14.30 uur:

Het is een mooie traditie tijdens de schoolvakanties: op vrijdag is er om 14.30 uur een toffe workshop voor kinderen voorzien.

Geef een plus aan je bezoek!

Elke eerste zaterdag van de maand krijgt iedereen gratis toegang tot het museum!

Op zoek naar een origineel cadeau of een tastbare herinnering na je bezoek aan het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum? In onze museumshop vind je een breed aanbod voor jong en oud!

Het Erepark der op zee gebleven vissers is een belangrijk onderdeel van het museumcomplex. Het brengt het een hulde aan de Vlaamse vissers die op zee zijn achtergebleven.

afbeelding garnaalvissers te paard

Het garnaalvissen te paard zoals beoefend in Oostduinkerke, is een eeuwenoude ambacht die nauw verbonden is met de natuur en afhankelijk is van de elementen en het getij.

Wist je dat je in ons museum oog in oog staat met echte Noordzeebewoners?

afbeelding estaminet

In de museumherberg proef je heerlijke visgerechtjes en het lekkere Peerdevisschersbier!

Op stap met je familie

Elke vrijdag om 14.30 uur in de schoolvakanties: workshop voor de kinderen én rondleiding voor volwassenen.

‘Op stap met Stekker en Sterre’ is een stickerblad ontworpen voor kleuters. Samen met Stekker en Sterre ontdekken zij het museum!

S.O.S. Zeemonsters: museumspel voor de hele familie

Wees niet bang voor de zeven zeemonsters en help onze visser in nood! Gewapend met je zeekaart en een flinke portie moed heb je alle troeven in handen om de spannende opdrachten voor klein en groot tot een goed einde te brengen.