online bezoek

Heimwee? Bezoek het museum online!

Lockdown of niet, NAVIGO-museum wil openblijven voor alle geïnteresseerd publiek! Klik jezelf een gepersonaliseerd museumbezoek door onze virtuele gebouwen, of laat je leiden. Onderweg vertellen we diverse verhalen bij opmerkelijke objecten en bijzondere scènes.

Bezocht je het museum eerder al eens in het echt? We zijn zeker dat je toch nog iets ontdekt wat je nog niet wist of nooit eerder zag…

Beleven buiten de museummuren!

afbeelding garnaalvissers te paard

Het garnaalvissen te paard zoals beoefend in Oostduinkerke, is een eeuwenoude ambacht die nauw verbonden is met de natuur en afhankelijk is van de elementen en het getij.

afbeelding estaminet

In de museumherberg proef je heerlijke visgerechtjes en het lekkere Peerdevisschersbier!

Het Erepark der op zee gebleven vissers is een belangrijk onderdeel van het museumcomplex. Het brengt het een hulde aan de Vlaamse vissers die op zee zijn achtergebleven.