VOLZET - Diner diep in de zee. Exclusief Valentijn diner in NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum.

Leg jij jouw geliefde graag exclusief in de watten op Valentijn? Boek dan snel je tafeltje voor het exclusieve valentijnsdiner tussen de vissen in het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum. Het museumteam richt op 14 februari eenmalig de aquariumverdieping in om 14 koppels te verwennen. Verdrink in de ogen van je partner in dit unieke kader tijdens een diner diep in de zee.

De avond begint om 19.00 uur met een glaasje bubbels en een hapje. Verder staan op het menu hartverwarmende vissoep, gevolgd door een royale plateau fruits de mer om te delen. Bij de maaltijd zijn zowel water als per tafel een fles gepaste wijn inbegrepen. De avond wordt afgesloten met een tongstrelend dessertje en koffie.

Dit arrangement wordt aangeboden aan € 125 per tafel. Reservatie is verplicht en kan vanaf 16 januari om 10.00 uur via onthaal@navigomuseum.be of 058 51 24 68.
De reservatie is pas definitief na het storten van de totale som.

Deze activiteit wordt georganiseerd met dank aan de volgende partners: Saumon d’Or, Oud Huis Vereecke, restaurant Ten Bogaerde, De Groene Hoek, Spar Oostduinkerke, Peter Dalle en tearoom ’t Zand.