Speurneuzen opgelet! Zoek de schat van vlieg in het NAVIGO-museum en beleef een zomer vol dolle pret!

Neem tussen 29 juni en 31 augustus deel aan de zomerse zoektocht van 'Schatten van Vlieg' en verzamel drie smaakboekjes boordevol spelletjes.

Ben jij goed in speuren? Volg het smaakparcours aan de hand van leuke opdrachten en geniet van dit familiegebeuren. Verzamel onderweg de tips voor de geheime code. Kan jij de code ontcijferen? Dan vind je de schatkist en maak je kans op smaakvolle prijzen.

Wedden dat dit smaakt naar meer?! Ook in het Abdijmuseum Ten Duinen zit een schat verstopt!

Doorlopend in juli en augustus tijdens openingstijden van elk museum. De zoektocht is inbegrepen in de ticketprijs.

Meer info: www.schattenvanvlieg.be