Open Monumentendag 13 september: gratis toegang mits online reservatie

Op Open Monumentendag, 13 september 2020, kun je het museum gratis bezoeken. Reserveer zeker tijdig jouw plaatsje online

Tussen mens en zee bestaat een unieke band. Het NAVIGO-museum biedt een hedendaagse kijk in de nostalgische wereld van de Vlaamse vissersfamilie, de heroïsche IJslandvaarders en de Oostduinkerkse garnaalvissers te paard. Neem ook de tijd om het kustvissersvaartuig OD.1 Martha en de talrijke scheepsmodellen te bewonderen. De rijke museumcollectie verenigt erfgoed, kunst, ambacht en natuur van de Noordzee. De sfeervolle Noordzeeaquaria en de kraamkliniek voor hondshaaien staan garant voor een verrassende ontmoeting met onze Noordzeebewoners.

Op Open monumentendag is het museum gratis te bezoeken voor iedereen die vooraf zijn plaatsje reserveert.