Vier je verjaardag in het NAVIGO-museum!

Bijna jarig? Wil je een origineel verjaardagsfeestje? Dan is het NAVIGO-museum een uitstekend idee. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een ‘FINtastic’ party!

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op ontdekking in het museum. Daarna knutselen we in het atelier. We eindigen met een heerlijk ijsje.

Stekker en Sterre tellen tot tien, wie niet weg is, is gezien.

(voor kinderen van 5 tot 7 jaar)

Wie is er hier jarig? Wat een toeval, Stekker en Sterre ook! Waarom zien ze er dan zo triest uit? Stekker en Sterre spelen verstoppertje met hun vriendjes. Ze tellen tot tien en gaan dan op zoek in het museum. Maar na heel goed zoeken, vinden ze nog steeds geen vriendjes. Zoeken jullie mee?

We verkleden ons als een vis met glinsterende schubbetjes. In het museum maken we kennis met de zeevriendjes van Stekker en Sterre.

Matrozen van de zee, wie vaart er mee?

(voor kinderen van 8 tot 10 jaar)

Ahoi! Onze kapitein heeft een nieuw schip gekregen. Hij is in de wolken en door het dolle heen! Maar wat is hij met een schip zonder bemanning? Dus … is hij op zoek naar malle matrozen. Zij houden van uitdagingen en zijn stoer genoeg om samen op avontuur te gaan!

Gaan jullie mee op avontuur? We verkleden ons als échte matroos en gaan samen op tocht. Slagen jullie voor alle tests? Dan verdien jij je eigen matrozenbrevet. Als dat niet stoer is!

Praktisch:

Feestjes vinden plaats op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.

Minimum 10 kinderen, maximum 15 kinderen.

Prijs: €10 per kind. De jarige feest uiteraard gratis mee en kan rekenen op een bijzondere verrassing.

Reserveren is verplicht, ten laatste 3 weken voor het feestje. Dat kan via onthaal@navigomuseum.be, 058 51 24 68 of aan de balie van het museum.

Betaling gebeurt de dag zelf ter plaatse.

Het feestje staat onder de deskundige begeleiding van een opgeleid animator. We vragen dat er minimum 1 volwassene op het feestje aanwezig is om alles in goede banen te helpen leiden.