Krokusvakantie? Museumvakantie!

Geen betere schoolvakantie dan de krokusvakantie om een museum te gaan ontdekken!
NAVIGO-museum heeft heel wat in petto voor gezinnen. Reserveer snel je plaatsje en kom af met het hele gezin! Wie weet maak je kans om het spiksplinternieuwe familieparcours te helpen testen!

Gezinsworkshop: aquaria achter de schermen op dinsdag 25 februari (VOLZET)

Hé jij daar! Ben jij benieuwd naar wat er zich afspeelt achter de schermen van de aquariums van NAVIGO-museum? Kom het zelf ontdekken tijdens deze vernieuwde workshop. Snuister met ons mee in de wonderlijke onderwater wereld van de zee. Je leert vanalles wat je nog niet wist over onze Noordzeebewoners. Samen met het gezin ga je actief aan de slag. Van horen, zien en voelen tot het uitvoeren van leuke proefjes.

Dinsdag 25 februari van 14.30 tot 16.00 uur. Voor kinderen van 6-12 jaar en hun (groot-)ouders. Prijs: inbegrepen in het toegangsticket. Schrijf je in via 058 51 24 68 of onthaal@navigomuseum.be

Buggytour: kriebelende sprotjes op woensdag 26 februari (VOLZET) 

Als gezin samen met de allerkleinsten naar het museum? Het kan! Kom samen met je kleine spruit op ontdekking. Van horen, zien en voelen, tot kruipen en rollebollen. Dit en veel meer op maat van mini’s en hun (groot-)ouders.

Woensdag 26 februari van 10.30 tot 12.00 uur. Voor peuters van 1,5-3 jaar en hun (groot-)ouders. Prijs: inbegrepen in het toegangsticket. Schrijf je in via 058 51 24 68 of onthaal@navigomuseum.be

(c) Michel Maes voor NAVIGO-museum
familie@NAVIGO op vrijdag 28 februari

Op vrijdag in de schoolvakanties organiseert team-NAVIGO een thematische rondleiding ‘Duurzame Visserij’ voor volwassenen. Op hetzelfde moment is er de workshop ‘Gekke snoetjes’ voor kinderen van 3 tot 6 jaar: we maken een tof masker en verrassen de ouders na hun museumbezoek!
Uiteraard kunnen ook individuele bezoekers deelnemen aan de rondleiding of de workshop.

De rondleiding is inbegrepen in het toegangsticket.
Deelname aan de workshop kost € 2 per kind. Het is aan te raden hiervoor vooraf in te schrijven, dat kan via 058 51 24 68 of onthaal@navigomuseum.be.