Krokuskriebels 2018: 10 tem 18 februari

Doorlopend: SOS Zeemonsters, spannende ontdekkingstocht met viewmaster.

Schip ahoi! Jij bent nu een ontdekkingsreiziger. Met je schip de Santa Martha vaar je de zeven wereldzeeën af. Je ontdekt nieuwe werelden waar nog geen mens is geweest. Je zeekaart en je viewmaster helpen je op weg. Je wordt ondergedompeld in het zeeleven en de visserij. Maar let op: op je tocht ontmoet je  verschrikkelijke zeemonsters die jou en je schip naar de haaien willen helpen…

De zoektocht kun je tijdens Krokuskriebels ontdekken tijdens de openingsuren van het museum! Reservatie niet nodig.

13 en 15 februari: Familieworkshop 'Aquaria achter de schermen' (VOLZET)

Wist je dat er in het NAVIGO-museum ook echte vissen rondzwemmen? De technicus van het aquarium vertelt er jullie alles over. Hij neemt jullie mee naar het rijk van Neptunus! Je maakt er van dicht kennis met het leven van de kabeljauwen, roggen en haaien in het aquarium. Samen met het hele gezin doe je proefjes en zie je wat er achter de schermen allemaal gebeurt!

Opgelet, beide workshops 'Aquaria achter de schermen' zijn VOLZET!

Dinsdag 13 februari en donderdag 15 februari (van 14.30 tot 16.00 uur), voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. reservatie verplicht (058 51 24 68 – onthaal@navigomuseum.be)

Inbegrepen in toegangsticket.

14 februari: Familierondleiding 'De vissersvrouw vertelt' (VOLZET)

De vissersvrouw neemt je mee op ontdekkingstocht! Je reist door de tijd en ontdekt de harde vissersstiel van vroeger. Maar het was zeker niet allemaal kommer en kwel. Samen spelen we spelletjes, zingen we liedjes en gaan we aan de slag... Wedden dat je nooit meer op dezelfde manier naar de vis in je bord kijkt?

Woensdag 14 februari  (van 10.30 tot 12.00 uur), voor kinderen van 4 tot 12 jaar en hun (groot)ouders. reservatie verplicht (058 51 24 68 – onthaal@navigomuseum.be)

Inbegrepen in toegangsticket.

Prijzen voor leden van de gezinsbond:

SOS Zeemonsters: gratis

• 0-12 jaar: gratis