Koksijde stelt haar grote zomerevenementen uit tot volgend jaar

Koksijde stelt haar grote zomerevenementen uit tot volgend jaar. In het kader van de volksgezondheid en de strijd tegen het coronavirus heeft het college van burgemeester en schepenen dit met pijn in het hart in zitting van 4 mei beslist.

Voor NAVIGO-museum betekent dit dat er geen huifkartochten worden ingericht, noch visserijfolkloreavonden op vrijdagavond. Ook de workshops voor kinderen en families kunnen niet plaatsvinden t.e.m. 31 augustus. De open museumdagen, met gratis toegang voor iedereen op de eerste zaterdag van de maand, komen te vervallen. Ten slotte werd ook de expo over Artan die zou openen in september, van de planning geschrapt.

Ondertussen blijft het museum tot nader order gesloten.

Meer info over deze beslissing vlees je op de website van het gemeentebestuur van Koksijde