Huifkartochten : Ga mee met de garnaalvissers te paard! (VOLZET)

Op woensdag 24 juli (AFGELAST WEGENS EXTREEM WEER) en woensdag 7 augustus  (VOLZET) gaat het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum op stap met de garnaalvissers te paard. We vertrekken samen met de huifkar naar het strand, het museumteam voorziet deskundige uitleg onderweg. Na de demonstratie worden de garnalen gekookt (en gedegusteerd!) op het museumplein.

De huifkartocht van 24 juli wordt afgelast wegens het extreme weer, en dit om het welzijn van de dieren te garanderen.
Het museumteam doet haar uiterste best de deelnemers persoonlijk op de hoogte te brengen!

Start telkens om 11 uur aan de balie van het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum. Inschrijven aangewezen wegens beperkte plaatsen: onthaal@navigomuseum.be of + 32 (0)58 51 24 68. €15 voor volwassenen, €10 tot 18 jaar. Koksijdenaars en eigenaars van een K-pas betalen ongeacht hun leeftijd €8.
Breng zeker je laarzen en/of je handdoek mee!