Grijp deze zomer je laatste kans om het museum te bezoeken!

Tijdens juli en augustus stelt het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum een deel van het museum open voor publiek. Je kunt de aquaria bezoeken, de zaal van museumschip OD1 Martha en de Engelen van de zee van fotograaf Stephan Vanfleteren bewonderen. Ook loopt er de expo over scheepswrakken 'Geheimen van de Noordzee - Een verborgen geschiedenis onder water'. Én er is een familiezoektocht met Vlieg! Allemaal gratis.

Reserveer zeker vooraf je bezoek. Enkel zo ben je zeker van je plekje binnen de actuele corona-maartregelen.

In 2023 ontvangen we je met open armen in ons gloednieuwe museum
Volg ons op Facebook en Instagram: @navigomuseum.

Duik deze zomer naar de bodem van de Noordzee. Ontdek er de vele geheimen die de Noordzee lange tijd kon bewaren. Ga mee op reis langs enkele van de meest indrukwekkende scheepswrakken en ontdek hoe ze op de bodem terechtkwamen. Van een mythisch zeilschip van enkele eeuwen geleden, tot een Duits oorlogsschip. Je leert ze allemaal kennen en maakt kennis met het leven dat zich heeft gevestigd rond deze wonderlijke plekken.
Deze expo werd gerealiseerd door Dienst Marien Milieu, DG Scheepvaart en het kabinet van de minister van de Noordzee.

Ahoi scheepsmaatjes! Kijk goed uit je doppen, en zoek de 7 zeemonsters. Samen met het hele gezin, én de piraat Robbert, zorg je voor de veiligheid van het hele museum. Reserveer zeker vooraf je plekje, enkel zo ben je zeker van je bezoek binnen de huidige coronamaatregelen! En vergeet je eigen potlood niet!

Lees hier meer over de praktische afspraken rond het museumbezoek in juli en augustus 2021. De belangrijkste zaken zijn: reserveer zeker je bezoek, enkel zo ben je zeker van je plekje. Daarnaast is het van belang een mondmasker te dragen en ten alle tijde 1,5 meter afstand tussen de bubbels te bewaren. Klik verder voor alle details!