GEANNULEERD - Gezinsworkshop ‘Kapitein Nemo’ op vrijdag 6 november.

illustratie uit kapitein Nemo’ van Charlotte Severeyns & Winny Ang, uitgegeven bij De Eenhoorn
Ken je de stilste plek van de hele wereld? Een plek waar je zelfs de wind niet hoort ruisen? Jacob droomt over vissen, water en de oceaan. Hij wenst wilde wateravonturen en wil tussen de vissen kunnen zwemmen. Hij bouwt een grote onderwaterboot: de Nautilus. Zo wordt hij kapitein Nemo.

Schrijfsters Winny en Charlotte vertellen het verhaal van Kapitein Nemo in woord en beeld en gaan dan samen met jou op ontdekking en aan de slag met het duikbootverhaal. Vaar je met ons mee?

 

Praktisch:

Vrijdag 6 november, van 14.00 tot 16.00 uur. Voor kinderen van 5 t.e.m. 11 jaar en hun (groot)ouders, € 15 per gezinsticket voor maximum 2 volwassenen en 4 kinderen. Online reservatie verplicht. Deze activiteit vindt volledig coronaproof plaats. Ingeschreven deelnemers krijgen voorafgaand aan de activiteit uitgebreide info hierrond. Dit is een gezinsactiviteit, kinderen worden dus steeds door minstens één, maximum 2, volwassenen  uit dezelfde bubbel vergezeld.   

Gebaseerd op het boek ‘kapitein Nemo’ van Charlotte Severeyns & Winny Ang, uitgegeven bij De Eenhoorn.

Opgelet: door Covid kan het gemeentebestuur van Koksijde steeds beslissen dit event af te lassen. Ingeschreven deelnemers worden daarvan persoonlijk op de hoogte gebracht.