Familie@NAVIGO in de vakantie: rondleiding én workshop

(c) Michel Maes voor NAVIGO-museum
Kom in de vakantie op vrijdag met het hele gezin naar het museum! We spreken af voor een toffe workshop voor kinderen. Op hetzelfde moment vindt een thematische rondleiding voor volwassenen plaats.

Uiteraard kunnen ook individuele bezoekers deelnemen aan de rondleiding of de workshop.

Vrijdag 27 december om 14.30 uur:

• Nederlandstalige rondleiding 'De kunstwerken' voor individuele bezoekers. Inbegrepen in het toegangsticket
  • Workshop voor de kinderen: 'De kleine ijsbeer: verhaal en knutselactiviteit' (6-9 j.) - €2 – inschrijving gewenst, via 058 51 24 68. OPGELET! Tijdens de kerstvakantie is het museum enkel open op vrijdag, zaterdag en zondag. Gelieve daar bij het maken van je reservatie rekening mee te houden.

Vrijdag 3 januari 2020  om 14.30 uur:

• Nederlandstalige rondleiding 'De kunstwerken' voor individuele bezoekers. Inbegrepen in het toegangsticket
  • Workshop voor de kinderen: Poppenspel en knutselworkshop 'Wonderlijk leven diep in de zee' (3-6 j.) - €2 – inschrijving gewenst, via 058 51 24 68. OPGELET! Tijdens de kerstvakantie is het museum enkel open op vrijdag, zaterdag en zondag. Gelieve daar bij het maken van je reservatie rekening mee te houden.

Vrijdag 28 februari 2020 om 14.30 uur:

• Nederlandstalige rondleiding 'duurzame visserij' voor individuele bezoekers. Inbegrepen in het toegangsticket
  • Workshop voor de kinderen: ‘Gekke snoetjes’ voorleesmoment met aansluitend knutselen
    (3 tot 6 jaar) - - €2 – inschrijving gewenst T +32 (0)58 51 24 68 – onthaal@navigomuseum.be