Doe mee aan onze seachallenge: deel jouw #zeezichtNAVIGO in de digitale tentoonstelling van NAVIGO-museum!

Ineke Steevens, 15 april 2020, Oostende
De zee, eindeloze inspiratie. Wild, glad, wispelturig, soms onbereikbaar…. Maar steeds daar. In goede en in slechte tijden. Voor wie nu in deze corona-tijden aan de zee verblijft is het een troost, een inspiratiebron, voor sommige gelukkigen zelfs een dagelijks levend schilderij.

Laat ons deze luxe delen!

Daarom deze oproep om jouw zicht op zee, vanop de zeedijk, op het strand of vanuit je raam te tonen aan iedereen. Als kijk op de wereld, in tijden waar je je zicht vanuit je eigen kot misschien even beu bent. Wij verzamelen alle beelden in een fotoalbum op Facebook, dat wordt op die manier een digitale tentoonstelling! Later, als we weer bezoek mogen ontvangen, stellen we de foto’s tentoon in het NAVIGO-museum.

Dit zijn de regels:

• Post jouw zicht op zee, vergeet zeker de #zeezichtNAVIGO niet te vermelden, zo vinden we je terug. Door de # te gebruiken geef je NAVIGO-museum de toestemming om de foto te gebruiken in het fotoalbum en een expo in het museum.
  • Vermeld je naam, waar en wanneer deze foto werd genomen en beschrijf waarom de zee voor jou belangrijk is. Deze info nemen we mee in de digitale tentoonstelling op de Facebookpagina van het museum en in de expo later in NAVIGO-museum.
  • We willen geen selfies, geen uitvergrotingen, geen reclame, geen video, geen pano (360 graden foto)
  • We houden alle deelnemers die zichzelf taggen in het fotoalbum op de hoogte van de expo in het museum.
  • Één foto per deelnemer, het gaat niet om de beste foto, het is dus geen wedstrijd! Het belangrijkste doel is schoonheid verspreiden in deze uitdagende tijd!