Corona: NAVIGO-museum gesloten.

Wat betreft het nieuwe coronavirus (Covid-19) volgt NAVIGO-museum de maatregelen die worden uitgestippeld door het gemeentebestuur van Koksijde. 


Het museum blijft gesloten tot nader order. Groepen die bij ons hebben gereserveerd voor een bezoek in de loop van deze sluitingsperiode, worden door ons gecontacteerd. 

In navolging van de maatregelen opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, lanceert Lokaal Bestuur Koksijde de een reeks maatregelen om verdere besmetting van het coronavirus tegen te gaan. 
Volg de meest recente updates steeds op de website van gemeente Koksijde. 

Lokaal Bestuur Koksijde lanceerde het telefoonnummer 0800/85.670 waarop iedereen tijdens de kantooruren terecht kan met specifieke vragen omtrent de coronamaatregelen. Ook vragen via sociale media en mail (communicatie@koksijde.be) worden zo snel mogelijk beantwoord.

Coronavirus (COVID-19): meer info

Op de website www.info-coronavirus.be is alle informatie makkelijk te vinden en worden de veelgestelde vragen doorlopend bijgewerkt onder toezicht van een groep experten en virologen.
Ook het laatste nieuws over de evolutie in ons land, is hier op een toegankelijke manier te raadplegen op het gratis info-nummer 0800/14 689.

corona