Actuele coronamaatregelen

Deze zomer is NAVIGO-museum gedeeltelijk te bezoeken. Daarna sluiten de deuren, in 2023 ontvangen we je in een nieuw museum!

In het NAVIGO-museum aanvaarden we per tijdslot een beperkt aantal reserveringen, zo worden de bezoekers maximaal gespreid over het museum. Door de beperkte circulatieruimte zijn groepsbezoeken niet mogelijk.

Het bezoek gebeurt per bubbel. Een bubbel telt max.  4 personen, kinderen tot 12 niet meegerekend. Huishoudens (wonen onder hetzelfde dak, of ook nieuw samengestelde gezinnen) mogen groter zijn dan 4 personen. Bubbels houden verplicht minimum 1.5 meter afstand van elkaar.

Tip!

De familiezoektocht ‘Zomer van Vlieg’ is gratis. Breng een eigen potlood mee, zo kan je veilig en snel aan de slag. (Balpennen of viltstiften zijn niet toegelaten in het museum.)

De expo 'Geheimen van de Noordzee - Een verborgen geschiedenis onder water' is inbegrepen in het toegangsticket.

• Het dragen van een mondmasker is verplicht voor personen ouder dan 12 jaar.
  • Kies in de webshop het startuur waarop je bij ons wenst langs te komen.
  • Meld je aan het onthaal van zodra je tijdstip start tot uiterlijk 15 minuten na aanvang van je gekozen tijdstip.
  • Maximum duur van een bezoek is 1 uur.
  • Ben je verhinderd? Geef ons graag een seintje! Dan kan iemand anders jouw gereserveerde tijdsslot boeken.